Villkor

Välkomna till vår webbplats och tack för att ni är intresserade av våra tjänster. Nedan följer våra villkor för användning av vår webbplats och att lämna Google recensioner:

  1. Ärlig Feedback: Vi välkomnar ärliga och autentiska recensioner från våra kunder på Google. Vi uppmanar våra användare att dela sina verkliga upplevelser och åsikter om våra produkter och tjänster.

  2. Respektfullt Språk: Vi förväntar oss att våra användare använder ett respektfullt språk när de lämnar recensioner på vår webbplats. Användning av stötande, hotfullt eller olämpligt språk kommer inte tolereras.

  3. Verifierad Recensioner: För att säkerställa att våra recensioner är äkta och pålitliga kan vi begära bekräftelse av köpet eller användningen av våra tjänster innan recensionen publiceras på vår webbplats.

  4. Ingen Manipulation: Vi förbjuder aktivt försök att manipulera eller påverka recensioner på vår webbplats. Det inkluderar att be om falska recensioner eller erbjuda incitament för att få positiva omdömen.

  5. Respekt för Sekretess: När du lämnar en recension på vår webbplats, var vänlig och respektera din och andras sekretess. Undvik att inkludera personlig information som kan kränka andras integritet.

  6. Rätten att ta bort: Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner som bryter mot våra villkor eller inte överensstämmer med Googles riktlinjer för recensioner.

  7. Åsikter Uttryckta: De åsikter och åsikter som uttrycks i recensionerna är enbart avsändarens och representerar inte nödvändigtvis våra egna åsikter som företag.

  8. Riktlinjer från Google: Genom att använda vår webbplats och lämna Google recensioner, samtycker du också till att följa Googles riktlinjer och villkor för recensioner.

  9. Kundsupport: Om du har några frågor, funderingar eller problem med våra tjänster eller recensioner, kontakta vår kundsupport. Vi är här för att hjälpa och lösa eventuella problem på ett snabbt och effektivt sätt.

  10. Ändringar i Villkor: Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller uppdatera våra villkor för att återspegla förändringar i vår verksamhet, lagstiftning eller andra relevanta faktorer. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats.

Genom att använda vår webbplats och lämna Google recensioner godkänner du dessa villkor och åtar dig att följa dem. Vi värdesätter din feedback och tackar för att du delar dina upplevelser med oss. Tillsammans arbetar vi för att fortsätta erbjuda enastående produkter och tjänster för att uppnå kundnöjdhet och förtroende.

Email
Skype
WhatsApp
Messenger
Messenger
WhatsApp
Email
Skype